I. Fiatal gazda konferencia 2016-12-15T00:30:44+00:00

A JEGYEK 93% -A ELKELT! SIESS, FOGLALD LE A HELYEDET MOST >>>  

…AVAGY ISMERD MEG MITŐL LESZ EGY FIATAL GAZDA SIKERES MAGYARORSZÁGON.

Igen, ott leszek

MIÉRT BUKIK EL OLY SOK ÍGÉRETES PÁLYÁZAT?

 • Vajon nincs megfelelő szakember, aki jól megírná a pályázatokat?

 • Vajon nincs elegendő pénz a “kasszában”?

 • Vagy a pályázókkal lenne a baj?

 • Miért van az, hogy 10 fiatal gazda pályázatból csak 3 nyer?

ÉRDEKEL A VÁLASZ?  … TE IS SZERETNÉL A NYERTES GAZDÁK KÖZÉ TARTOZNI?

NEM VOLNA NAGYSZERŰ?

 • Gyorsabban fejlődni: Mint a versenytársad a szomszédos településen, mint a képzetlen de tehetős osztálytársad, aki mindig mindent megkapott.

 • Hitelek nélkül indulni: Súlyos terhek és kötelezettségek nélkül, szabadon gazdálkodásba kezdeni. Gond nélkül gépet, jószágot vagy gazdasági épületet vásárolni.

 • Virágzó gazdaságot létrehozni: Megvalósítani azokat az álmokat, amik generációk óta váratnak magukra. Egy igazán növekvő és fejlődő gazdaságot felépíteni a szülőfaludban.

AKKOR…

KINEK VALÓ EZ A KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS?

 • Aki most nyert:  Számodra kulcsfontosságú a pályázati pénzek helyes felhasználása, hiszen így biztosan megkapod a második részletet is és egy pillanatig sem kockáztatod  a pályázati pénz visszafizetésének lehetőségét.

  A nap végén azt fogod érezi, igen, biztonságban van a gazdaságom, biztonságban van a pályázaton nyert pénzem.

 • Aki még nem nyert: Számodra a legfontosabb, hogy kellő időben és megfelelően készülj fel a pályázatra. A legfontosabb információkat már a konferencia első előadásában Miklovicz Pétertől hallani fogod.

  A konferencia után úgy fogod érezni, hogy közelebb kerültél az álmaid megvalósításához.

 • Aki ismét nyerni szeretne: Te tudod milyen édes érzés, amikor a számládra beérkezik a pályázaton nyert pénz. Szeretnéd újra átélni?  Akkor regisztrálj és ismerd meg milyen lehetőségeid vannak.

  Tudtad, hogy azok, akik egyszer nyertek 4x akkora eséllyel nyernek újra az Eu-s pályázatokon? Te annyit fogsz érezni a  Konferenciáról hazafelé, hogy nagyon megérte.

ELŐADÓK

SALAMONNÉ EBELE ESZTER

MVH szakmai igazgatósága

DR. BRANDT SÁRA

Herman Ottó Intézet Igazgatója

SZABÓ ZSOLT

Régió igazgató, Szentlőrinc és Ormánság Takarék szövetkezet

MIKLOVICZ PÉTER

Gordius Solutions Tender Kft. alapítója, ügyvezetője

FARKAS BOGLÁRKA

Energens Kft., ügyvezető

KANYÓ ZSOLT

Biokontroll Hungária, fejlesztési vezető

NÉMETH ISTVÁN

ügyvezető, Magro.hu mezőgazdasági piactér

BÁLINT PÉTER

Akkreditál mezőgazdasági szaktanácsadó.

MAGYAR TIBOR

Gordius Solutions Tender Kft.
agrárpályázati szakértő

ELŐADÁSOK

 • SALAMONNÉ EBELE ESZTER – Fenntartási időszakkal kapcsolatos gyakorlati tanácsok olyan nyerteseknek, akik nem szeretnének büntetést fizetni. A fiatal gazda pályázatok fenntartási időszakában hogyan lehet elkerülni a büntetéseket és mire lehet számítani egy ellenőrzés kapcsán.

 • DR. BRANDT SÁRA – Tanyaprogram és egyéb lehetőségek az egykori NAKVI, most Herman Ottó intézet által. Tanyaprogram és amiben még segíteni tud az intézet egy induló gazdának.

 • SZABÓ ZSOLT – Kreatív finanszírozási lehetőségek gazdáknak induló vállalkozásként. Avagy van élet a kereskedelmi bankokon túl is. Miben jobbak, mint a piac többi szereplői és milyen termékeik vannak induló és kis gazdaságoknak.

 • MAGYAR TIBOR – Hogyan lehet valaki nyertes fiatal gazda 2015 és 2020 között, és a nyertesek pedig hogyan duplázhatják meg a megnyert támogatást. ÚJ pályázati lehetőségek 2020-ig, valószínűleg utoljára!

 • FARKAS BOGLÁRKA – Mit kell tudni egy sikeres induló egyéni vállalkozónak, aki épp nyert 40.000 eurót? Gyakorlati tanácsokkal látja el az új vállalkozókat és a leendő pályázni vágyókat, hogy jobb döntéseket hozzanak a jövőben.

 • KANYÓ ZSOLT – Ökológiai gazdálkodás – EU támogatással vagy anélkül?!
  Az ökológiai gazdálkodás egy olyan szemléletmódot feltételez, amiben nem a profitszerzés hanem az ökológiai és az ökonómiai egyensúly megteremtése van a középpontban, a gazdálkodási gyakorlatot meghatározó EK BIO jogszabályi keretek között.  Az előadásban nem csak a támogatásról, hanem az ökológiai gazdálkodásra történő átállás feltételeiről, az ellenőrzési és tanúsítási rendszerének működési tapasztalatairól is szó esik, különös tekintettel a fiatal gazdák igényeire.

 • NÉMETH ISTVÁN – Online mezőgazdasági piactér nyújtotta lehetőségek. Hogyan tudod ezt az értékesítési formát is maximálisan kihasználni a nagyobb profit érdekében.

 • BÁLINT PÉTER – Gazdálkodási napló vezetése, gyorsan és egyszerűen. A fiatal gazda pályázat nyertesinek kötelező gazdálkodási naplót vezetni és sok esetben büntetik a gazdákat ennek a hiánya miatt. Megmondjuk hogyan tudod ezt minimális idő ráfordítással vezetni maximálisan eleget téve a jogszabályoknak.

Konferencia részletes programja

Miben más ez a rendezvény, mint a többi?

Gyakorlati tanácsokkal látja el azokat, akik már nyertek fiatal gazda támogatást vagy akarnak nyerni a jövőben. Minden egy helyen, amire a témában érdeklőeknek szüksége lehet.

Válassz csomagjaink közül…

Igen, ott leszek

Válj sikeres gazdává!

Foglald le a helyedet Te is mielőtt késő lesz!

250 jegyet már elkapkodtak…

Igen, ott leszek

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kérdés: “Miért csak ennyibe kerül”

Válasz: Bevallom őszintén először jóval magasabb árat akartam, de meggyőztek hogy az a fontos … 

Minél többen el tudjatok jönni. Tudom, hogy a legtöbben nagy áldozatot hoztok, több száz kilométert autóztok azért hogy itt lehessetek. Ami sokszor többe kerül mint az egész napos konferencia.

Azonban az árak emelkedni fognak ezért javaslom foglald le a helyed minél előbb.

Kérdés: “Mit jelent  a 100% elégedettség garancia?”

Válasz: Amennyiben úgy érzed az elhangzott információk nem hasznosak számodra, akkor az ebéd szünetig  ezt jelezd és kérdezés nélkül visszaadjuk a konferencia teljes díját, sőt az ajándék csomagot is megtarthatod. Továbbá garantálom, hogy barátként válunk el.

Most már látod, hogy minden felelősség a miénk, nyugodtan lefoglalhatod a helyed.

Kérdés: “Szívesen mennék, de túl messze van…”

Válasz: Igazad van, tudom hogy Budapest a legtöbbeteknek több száz kilométer távolságban van.  Amikor megkérdezem a konferencia kezdetén, hogy ki az, aki 150 kilométernél többet autózott, hogy itt legyen, akkor a  kezek erdejéből tudni fogom, hogy ők jobban akarták a sikert mint Te

A döntés a Tiéd. Kényelmesen otthon maradsz, vagy vállalod a kellemetlenségeket az útiköltségeket és eljössz. Amikor a szomszédod megveszi a vadonatúj traktorát, akkor már biztosan tudni fogod mi lett volna a jó döntés. Azonban lehet, hogy már késő lesz.

 

Kérdés: “Mikor kezdődik és meddig tart az EXPO”

Válasz: A regisztráció 8:00 -kor kezdődik és az EXPO 16:30 -kor fejeződik be.

Kérdés: “Úgy gondolom, még nem nekem való… “

Válasz: Tudom attól tartasz, hogy a résztvevők többsége már konkrét célokkal és megvalósítási tervekkel rendelkezik. Sokan köztük már nyertes gazdák. Félsz, hogy ki fogsz lógni a sorból…  Tudd, hogy ők is voltak ugyanabban a cipőben, mint Te. Ők is töprengtek, hogy maradjanak a földnél vagy próbáljanak a városban, esetleg külföldön szerencsét.

Tudod, hogy mi az ami közös bennük? Hogy megtették a szükséges lépéseket. Te az első lépés kapujában állsz és nincs vesztenivalód. Ha délben is úgy érzed ez nem neked való, akkor nyugodtan kérd vissza a belépőd árát. Nem fogok haragudni.

Kérdés: “Nekem van pályázatíróm, ő tőle minden információt megkapok… “

Válasz: Először is engedd meg, hogy gratuláljak. Te azon kevesek közé tartozol, akik tudatosan készülnek  a sikeres pályázatra. Rád és a hozzád hasonlóakra is gondoltunk, ezért az előadások közel fele arról fog szólni, hogy mit tegyél nyertes gazdaként és hogyan kerüld el a pályázati pénz visszafizetésének a rémét.

Tudtad, hogy 10 nyertes fiatal gazda pályázóból 5 nem kapja meg a második részletet és kettőnek vissza kell fizetni a pénzt büntetésekkel együtt?

Ha szeretnéd biztosan elkerülni, akkor tarts velünk  2015.11.24.-én az I. Fiatal Gazda Expon.

Válj sikeres gazdává!

Foglald le a helyedet Te is mielőtt késő lesz!

250 jegyet már elkapkodtak…

Igen, ott leszek